Ilmoitustaulu ja viimeisimmät uutiset sekä tiedotteet Ilmoitustaulu ja viimeisimmät uutiset sekä tiedotteet

Takaisin

KUULUTUS: ISLABin johtokunnan tarkastettujen pöytäkirjojen sekä ISLABin viranhaltijapäätösten nähtävänä pito

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymän (ISLAB) johtokunnan kokouksessaan 5.4.2018 (§ 16) tekemän päätöksen mukaan ISLABin tarkastetut pöytäkirjat julkaistaan ISLABin internetsivuilla osoitteessa https://www.islab.fi/tietoa-islabista/hallinto_ja_paatoksenteko.

Edelleen johtokunta on päättänyt, että ne viranhaltijapäätökset, joihin kuntalainen voi kuntalain mukaan hakea muutosta, julkaistaan ISLABin internetsivujen etusivulla "ilmoitustaulu"-palstalla muutoksenhakuajan päättymiseen saakka.

Tarkastetut pöytäkirjat ja sekä julkaistavat viranhaltijapäätökset pidetään nähtävillä myös ISLABin kirjaamossa osoitteessa Puijonkatu 2, Kuopio (c/o KYS, C-rappu, 3. krs) aina kunkin kuukauden  15. päivänä (1-14. pnä tehdyt päätökset tai pidetyt kokoukset) tai viimeisenä päivänä (15. - viimeisenä päivänä tehdyt päätökset tai pidetyt kokoukset). Mikäli 15. tai/ja viimeinen päivä ei ole työpäivä, pidetään päätökset nähtävänä ao. päivää lähimpänä edeltävänä työpäivänä.

Lisätiedot:

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Kirjaamo, PL 1700, 70211 Kuopio, kirjaamo(at)islab.fi. Puhelin 044 717 8702 (hallinto- ja talouspäällikkö Anu Tervala).