ILMOITUSTAULU ILMOITUSTAULU

Takaisin

KUULUTUS: ISLABIN YHTYMÄKOKOUS 21.9.2021 KLO 14, kokouskutsu ja pöytäkirjan nähtävänäpito

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymän (ISLAB) yhtymäkokous 2/2021 pidetään 21.9.2021 klo 14 alkaen TEAMS-kokouksena.

Mahdollisia osallistujia pyydetään ilmoittautumaan kokouslinkin lähettämistä varten hallintojohtaja Anu Tervalalle (anu.tervala@islab.fi). Vaihtoehtoisesti kokoukseen voi osallistua ISLABin hallinnon kokoustilassa c/o KYS päärakennus C-ovi, 3.krs, Puijonlaaksontie 2, Kuopio. Ilmoittautuminen paikan päälle kuten yllä on kerrottu.

Kokouksen esityslista on nähtävissä ISLABin verkkosivuilla osoitteessa https://www.islab.fi/tietoa-islabista/hallinto-ja-paatoksenteko.

Kokouspöytäkirja julkaistaan tarkastamisen jälkeen samassa osoitteessa ISLABin verkkosivuilla. Pöytkirja pidetään myös yleisesti nähtävänä liikelaitoskuntayhtymän kirjaamossa 15.10. - 21.10.2021 klo 8-16 osoitteessa Puijonlaaksontie 2, Kuopio, c/o KYS päärakennus C-rappu, 3. krs.

 

Anu Tervala

hallintojohtaja, yhtymäkokouksen pöytäkirjanpitäjä

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

 


Koronavirus COVID-19 tilanteen vaikutus polikliiniseen näytteenottoon

Arvoisa asiakkaamme,

Näytteenottajamme noudattavat suojavarusteiden käytössä THL:n ja sairaanhoitopiirin ohjeistuksia. Näytteenottotilojen siivouksesta huolehditaan paikallisen sairaalan tai terveyskeskuksen ohjeiden mukaisesti.

Älä tule näytteenottoon, jos sinulla on hengitystieinfektio. Ota tarvittaessa yhteyttä terveydenhuollonpäivystysapuun tai omaan hoitoyksikköösi lisäohjeiden saamiseksi.

Vältä käyntiä näytteenotossa, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita. Kysy hoitoyksiköstäsi, voitko siirtää näytteenottoa myöhemmäksi. Näytteenottopisteet, joissa emme palvele hengitystieinfektion oireista kärsiviä potilaita on kerrottu tiedotteessa sekä ajanvarauksen sivuilla.

Pyydämme varaamaan ajan näytteenottoon ja saapumaan varatulle ajalle, jotta pääset mahdollisimman viiveettömästi näytteenottoon. Ajanvaraus myös vähentää odotustilassa samaan aikaan olevien asiakkaiden määrää ja siten mahdollistaa riittävien turvavälien säilyttämisen parantaen turvallisuutta näytteenotossa asioinnin aikana. Olemme tämän takia joutuneet muuttamaan joitakin näytteenottopisteitämme pelkästään ajanvarauksella toimiviksi (esimerkiksi Kirkkokadun näytteenottopise Joensuussa ja Savotalon näytteenottopiste Kuopiossa). Näihin siis vaaditaan näytteenotto varten aina etukäteen tehty ajanvaraus.

Jos olet epävarma, voitko käydä turvallisesti näytteenotossa (esim. olet yli 70-vuotias tai kuulut johonkin riskiryhmään), ota yhteyttä hoitoyksikköösi lisäohjeiden saamiseksi.

Katso tarkempi tiedotus ja ohjeista kohdasta Näytteenottoon tulevalle. 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymälle (ISLAB) Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle (Terveydenhuollon kliiniset laboratoriopalvelut, tutkimus, opetus 33612).

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä, ja ISLAB on vahvasti kotimainen asiantuntijayhteisö. Tuotamme omistajasairaanhoitopiiriemme sekä niiden jäsenkuntien tarvitsemat terveyden- ja sairaanhoidon kliiniset laboratoriopalvelut Itä-Suomessa. Osallistumme myös alan opetukseen ja tutkimukseen yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ja ammattikorkeakoulujen ja –oppilaitosten kanssa.Olemme laboratorioalan merkittävin työllistäjä Itä-Suomessa. Noin 600 hengen ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee asiakaitamme noin 80 toimipisteessä ympäri Itä-Suomea. Merkittävä osa näytteistä myös analysoidaan paikallisesti, ja erikoisanalytiikka on keskitetty isompiin yksiköihimme Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Alihankintatutkimusten osuus tuotannostamme on vain noin 0,7 %.

Panostamme toiminnan laatuun, luotettavuuteen, turvallisuuteen sekä vastuullisuuteen niin potilaan kuin koko terveydenhuoltoyhteisönkin kannalta. Koemme sen yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 4000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/
Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan.

 

FINAS-akkreditointipäätöksen pätevyysalue