Harjoittelu ja harjoittelupaikat

Tarjoamme yli 50 perusterveydenhuollon harjoittelupaikkaa Itä-Suomen alueella. Sairaalaharjoittelupaikat sijaitsevat Kuopiossa, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissa, Iisalmessa, Pieksämäellä ja Varkaudessa. Tutustu harjoittelupaikkoihimme tarkemmin oheisista linkeistä.

Harjoittelupaikan varaaminen

Harjoittelupaikkavaraukset tehdään Jobstep-sivuston kautta.

  • Syyslukukauden harjoitteluun varaus tehdään 1.3. alkaen (Savonia-amk:n opiskelijat), 1.4. alkaen muut amk:t
  • Kevätlukukauden harjoitteluun 1.10. alkaen (Savonia-amk:n opiskelijat), 1.11. alkaen muut amk:t

Harjoittelun onnistumisen kannalta on tärkeää, että lähetät blogisi osoitteen opiskelijavastaavalle (lähtötasokuvauksen ja harjoittelujakson tavoitteet)  hyvissä ajoin ennen harjoittelun alkua sähköpostilla. Sovi samalla 1. harjoittelun aikatauluista.

Mukaan harjoittelupaikkaan

Tullessasi harjoitteluun ota mukaasi työkengät, kuvallinen opiskelijakortti ja mahdollisesti koululta saamasi kulkukortti + avain/lukko pukukaappiin. Suojavaatteet saat harjoittelupaikasta.

Muistathan että olet tullut harjoittelemaan myös työelämätaitoja, joten noudatathan työpaikan pelisääntöjä (mm. työajat, vaitiolovelvollisuus, eettisyys, hygienia). Asiakastyössä reipas ja positiivinen asenne ovat eduksesi.

Monessa harjoittelupaikassa on rajoitetusti pysäköinti tilaa, joten suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja. Tarvitessasi asuntoa sinun kannattaa olla yhteydessä kyseisen paikan opiskelijavastaavaan.