a- Pienennä tekstiä
100 % Palauta teksti normaalikokoon
A+ Suurenna tekstiä

Me olemme ISLAB – kotimainen ja turvallinen laboratoriokeskus

Meillä on tehtävä, joka ei muutu eikä anna meidän pysähtyä. Etsimme täsmätietoa terveydestä, pintaa syvemmältä, jottei yksikään diagnoosi tai hoitopäätös jäisi ilman tarvittavaa laboratoriotietoa.  

Olemme yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja elintärkeä osa suomalaista terveydenhuoltoa. Tarjoamme edistyksellisiä laboratoriopalveluja, jotka tukevat paikallisen hoitoketjun ja koko yhteisön hyvinvointia. 

Itä-Suomen julkisen terveydenhuollon peruspilarina huolehdimme päivittäin väestömme terveysturvallisuudesta paikallisesti siellä, missä asiakkaat ja terveysalan ammattilaiset meitä tarvitsevat. Lupaamme äärimmäistä tarkkuutta 100 % kotimaisella huippuosaamisella. 

Avoimet työpaikat

  • ISLAB hyvinvointiyhtymä tarjoaa monipuolista ja mielekästä työtä laboratorioalan ammattilaisille. Olisitko etsimämme henkilö kehittämään näytteenottotoimintaa Mikkelissä? Laboratoriohoitaja / bioanalyytikko, tervetuloa tärkeäksi osaksi terveydenhuollon hoitoketjua! Haluaisitko tehdä töitä […]
  • ISLAB hyvinvointiyhtymä tarjoaa monipuolista ja mielekästä työtä laboratorioalan ammattilaisille. Meillä pääset tärkeäksi osaksi terveydenhuollon hoitoketjua, saat laadukkaan perehdytyksen sekä asiantuntijatyöyhteisön tuen.Voit olla valmis laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, alan opiskelija […]
  • Tule keikkalaiseksi ISLABiin! Onko toiveenasi työskennellä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaisesti ja kehittää osaamistasi erilaisten työtilaisuuksien kautta? Tervetuloa keikkailemaan laboratorioalan ammattilaisten pariin Etelä-Savoon! Maakuntakeskus Mikkeli sijaitsee vain […]
  • Tule keikkalaiseksi ISLABiin! Onko toiveenasi työskennellä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaisesti ja kehittää osaamistasi erilaisten työtilaisuuksien kautta? Tervetuloa keikkailemaan laboratorioalan ammattilaisten pariin Etelä-Savoon! Savonlinnassa pääset nauttimaan alueen […]
  • Tule sijaiseksi ISLABiin! Onko toiveenasi työskennellä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaisesti ja kehittää osaamistasi erilaisten työtilaisuuksien kautta? Tule keikkailemaan laboratorioalan ammattilaisten pariin Pohjois-Karjalan lähilaboratorioihin! Pohjois-Karjala on aarreaitta […]

Tee omannäköisesi ura 600 huippuosaajan yhteisössä

Meille on tärkeää, että voit kehittyä työssäsi ja edetä työurallasi toivomallasi tavalla. Tarjoamme työntekijöillemme jatkuvasti tilaisuuksia osaamisen ylläpitoon ja uuden oppimiseen erilaisilla koulutuksilla. Tuemme myös omaehtoista tutkinto-opiskelua esimerkiksi, kun sinun täytyy syventää osaamistasi, haluat edetä vaativampiin asiantuntijatehtäviin tai kouluttautua toiselle erikoisalalle. Opiskelijoille tarjoamme kesäsijaisuuksia tai keikkatöitä. Niistä urapolut jatkuvat luontevasti sijaisuuksiin tai vakituisiin työtehtäviin. 

ISLABilla on töitä eri ammattiryhmille lyhyistä sijaisuuksista aina vakituisiin työsuhteisiin. Neljä keskuslaboratoriotamme ja noin 70 palvelupistettämme (sairaala- ja lähilaboratoriot) huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä-Suomessa. Otamme näytteet terveysasemien ja sairaaloiden lähilaboratorioissa sekä osastoilla ja tutkimme ne omissa laboratorioissamme. Voit useissa tehtävissä tehdä elämäntilanteesi mukaisesti joko päivä- tai vuorotyötä. Jos muutto toiselle paikkakunnalle tulee ajankohtaiseksi, muutos toisiin tehtäviin tai toiselle erikoisalalle onnistuu kätevästi sisäisenä siirtona. 

Työntekijä analysoimassa näytettä.

Me autamme toisiamme onnistumaan! 

Haluatko tehdä työtä tiiviissä yhteisössä, jossa tunnet, että sinusta välitetään ja työpanostasi arvostetaan ensimmäisestä työpäivästä lähtien? Moni kertoo, että meille oli helppoa tulla töihin, koska talossamme osataan ottaa vastaan uudet työntekijät. ISLABilla työkaverisi ovat motivoitunutta ja ammattitaitoista porukkaa, jotka arvostavat hyvää tiimihenkeä ja yhteistyötä. Vaativassa työssä on päivittäinen ilonaihe, että työkavereiden apuun voi aina luottaa! Oma lähitiimisi ja laadukas perehdytysohjelma auttavat myös sinua oppimaan nopeasti talon tavoille ja pääsemään kiinni arkeen. 

“Meillä on tiiviit työyksiköt ja avoin toimintakulttuuri. Jos ei itse tiedä jotain, on helppo kysyä kemistiltä tai lääkäriltä ja saada asiat etenemään.”
– Piia, laboratoriohoitaja

Neljä työntekijää katsovat tietoja isolta pöytänäytöltä.

Teemme yhdessä työstä parempaa 

”Työnantajanasi tehtävämme on auttaa sinua onnistumaan työssäsi. Olemme sitoutuneet aktiiviseen työn ja työolojen, henkilökunnan jaksamisen sekä työhyvinvoinnin kehittämiseen. Esihenkilöiltä ja johtajilta odotamme tilanteen tasalla olemista, yksilön tarpeet huomioivaa toiminnan suunnittelua sekä lähestyttävyyttä. Panostamme myös työhyvinvointia tukevaan toimintaan – meillä saat käyttöösi laajat työterveyspalvelut, tyhy-rahan ja e-passin. Työntekijöiden arvostaminen ja palkitseminen, ongelmatilanteiden nopea ratkaiseminen sekä lisätyövoiman hankkiminen muuttuvissa tilanteissa auttavat meitä jaksamaan yhdessä.”
– Emilia Laukkanen, Palvelussuhde- ja turvallisuuspäällikkö

Kaksi naispuolista työntekijää tulevat toisiaan vastaan portaissa.

Vaihda ruuhkat rentouteen ja tolkuttomat kulut kohtuullisiin menoihin 

Arjen puristuksessa jaksaa paremmin, kun suonissa sykkii leppoisa itäsuomalainen elämänrytmi – ja palkka riittää muuhunkin kuin asumiseen ja välttämättömiin menoihin!

Alueemme on tunnettu välittömistä ihmisistä ja rennosta ilmapiiristä. Leppoisaan menoon vaikuttanee osittain se, että täällä kaikkialta on korkeintaan muutaman minuutin matka kesämökkimaisemiin: Itä-Suomessa eläväiset kaupungit ja kylät sijaitsevat saarekkeina tyrmäävän kauniin järviluonnon ja metsien keskellä. Arkista huolikuormaa keventää myös asumisen ja harrastamisen edullisuus. Hintataso on pääkaupunkiseutuun verrattuna varsin maltillinen myös keskuskaupungeissamme Joensuussa, Kuopiossa ja Mikkelissä.  

 

Tule meille töihin!
Naispuolinen työntekijä analysoi näytettä.

Tuotamme täsmätietoa hoitotyön tueksi – 100 % kotimaisesti 

Me islabilaiset olemme paikallisen terveydenhuollon henkilökunnan apuna kaikissa laboratoriotutkimuksiin liittyvissä asioissa tutkimusten valinnasta aina tulosten tulkintaan asti. Tuotamme äärimmäisellä tarkkuudella oikea-aikaiset ja laadukkaat laboratoriotulokset ja tarvittavan tiedon haastavimmissakin tilanteissa. Yhdessä huolehdimme, että asiakas saa nopeasti luotettavan diagnoosin ja parhaan mahdollisen hoidon. 

Potilasasiakkaiden neuvontapalvelu

044 457 0740
Arkisin klo 7.30–15

Terveydenhuollon ammattilaisten neuvontapalvelu

044 457 0742
Arkisin klo 7.30–15

Ajanvaraus

Sähköinen ajanvaraus 24/7 osoitteessa islab.ajanvaraus.fi

Puhelinajanvaraus 044 717 8888
arkisin klo 8–14,
klo 8–12 käytössä on puheluiden takaisinsoittopalvelu