ILMOITUSTAULU ILMOITUSTAULU

Ilmoitus viranhaltijapäätöksestä: Laboratoriohoitaja, Kitee

Päätöksen tekijä Ylihoitaja Päätösnumero YH2022-61 Päätös ...

Ilmoitus viranhaltijapäätöksestä: Lähihoitaja, Savonlinna

Päätöksen tekijä Ylihoitaja Päätösnumero YH2022-66 Päätös ...

Ilmoitus viranhaltijapäätöksestä: Laboratoriohoitaja, Joensuu

Päätöksen tekijä Ylihoitaja Päätösnumero YH2022-68 Päätös ...

Ilmoitus viranhaltijapäätöksestä: Laboratoriohoitaja, Joensuu

Päätöksen tekijä Ylihoitaja Päätösnumero YH2022-69 Päätös ...

Ilmoitus viranhaltijapäätöksestä: Laboratoriohoitaja, Varkaus

Päätöksen tekijä Ylihoitaja Päätösnumero YH2022-70 Päätös ...

Ilmoitus suorahankintapäätöksestä: sote-virtuaalikirjaston palvelut

Päätöksen tekijä Toimitusjohtaja Päätösnumero TJ2022-2022 Sote-virtuaalikirjaston palvelut ...

                

 

Kutsumme 60–68-vuotiaat Pohjois-, Etelä- ja Itä-Savon asukkaat maksuttomaan suolistosyövän seulontaan vuonna 2022

ISLAB laboratoriokeskus lähettää vuonna 2022 henkilökohtaiset seulontakutsukirjeet Pohjois-, Etelä- ja Itä-Savon alueen kuntien 60-, 62-, 64-, 66- ja 68-vuotiaille asukkaille. Seulonta on kotikuntasi tarjoama ilmainen palvelu. Kutsukirjeiden lähetys alkaa elokuussa 2022. Osallistu seulontaan!

Lue lisää: Suolistosyövän seulonta, Suolen sankarit: Seulonnalla syöpä saa kyytiä - YouTube

 

ISLAB - suomalaista laboratoriopalvelua Itä-Suomessa

Olemme laboratorioalan merkittävä palveluntuottaja ja työnantaja Itä-Suomessa. Noin 600 hengen ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilöstömme palvelee asiakkaitamme koko Itä-Suomen alueella. Aluelaboratorioihin (Kuopio, Joensuu, Mikkeli, Savonlinna) on keskitetty maakuntien kiireetön analytiikka ja kliinisen kemian, kliinisen hematologian ja kliinisen mikrobiologian erikoisanalytiikka. Pohjois-Savon aluelaboratoriossamme, Kuopiossa, toimivat myös kantasolusiirtoihin-, genetiikkaan- ja lapsettomuudenhoitoon erikoistuneet yksiköt. Aluelaboratorioiden 24/7 toimivat päivystyslaboratoriot tarjoavat asiakkaillemme päivystyksellisiä laboratoriopalveluja.

Palvelemme lähellä asiakkaitamme lähes 80 lähilaboratoriossa. Lähilaboratorioissa työskentely ei ole pelkkää näytteenottoa. Isommissa lähilaboratorioissamme tehdään mm. kemian ja hematologian analytiikkaa, kliinisen fysiologian tutkimuksia ja mikrobiologian töitä. Sairaalalaboratorioissa on lisäksi verikeskustoimintaa.

Tarjoamme eri ammattiryhmille töitä lyhyistä sijaisuuksista aina vakituisiin työsuhteisiin. Hoitotyön ammattilaisia Islabissa työskentelee suuri joukko. Lisäksi moniammatillisissa tiimeissämme työskentelee mm. kemistejä, lääkäreitä, geneetikkoja, mikrobiologeja, toimisto- ja hallintohenkilöstöä.

Tervetuloa töihin ISLABiin!

 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymälle (ISLAB) Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle (Terveydenhuollon kliiniset laboratoriopalvelut, tutkimus, opetus 33612).

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä, ja ISLAB on vahvasti kotimainen asiantuntijayhteisö. Tuotamme omistajasairaanhoitopiiriemme sekä niiden jäsenkuntien tarvitsemat terveyden- ja sairaanhoidon kliiniset laboratoriopalvelut Itä-Suomessa. Osallistumme myös alan opetukseen ja tutkimukseen yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ja ammattikorkeakoulujen ja –oppilaitosten kanssa.Olemme laboratorioalan merkittävin työllistäjä Itä-Suomessa. Noin 600 hengen ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee asiakaitamme noin 80 toimipisteessä ympäri Itä-Suomea. Merkittävä osa näytteistä myös analysoidaan paikallisesti, ja erikoisanalytiikka on keskitetty isompiin yksiköihimme Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Alihankintatutkimusten osuus tuotannostamme on vain noin 0,7 %.

Panostamme toiminnan laatuun, luotettavuuteen, turvallisuuteen sekä vastuullisuuteen niin potilaan kuin koko terveydenhuoltoyhteisönkin kannalta. Koemme sen yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 4000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/
Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan.

 

FINAS-akkreditointipäätöksen pätevyysalue