ILMOITUSTAULU ILMOITUSTAULU

Ilmoitus hankintapäätöksestä: RAL STEINER värjäysautomaatti

Päättäjä: Toimitusjohtaja Päätösnumero: KP2018/126A Liite: Ilmoitus ja oikaisuvaatimusohje ...

Ilmoitus hankintapäätöksestä: syväjääpakastin

Päättäjä: Toimitusjohtaja Päätösnumero: KP2018/108 Liite: Ilmoitus ja oikaisuvaatimusohje ...

Ilmoitus hankintapäätöksestä: veriviljelyautomaatti

Päättäjä: Toimitusjohtaja Päätösnumero: KP2018/139A Liite: Ilmoitus ja oikaisuvaatimusohje ...

Ilmoitus hankintapäätöksestä: nukleiinihappoeristys- ja PCR-pipetointiautomaatti

Päättäjä: Toimitusjohtaja Päätösnumero: KP2018/140 Liite: Ilmoitus ja oikaisuvaatimusohje ...

Ilmoitus hankintapäätöksestä: Immunokemian analysaattori cobas e602

Päättäjä: Toimitusjohtaja Päätösnumero: KP2018/145B Liite: Ilmoitus ja oikaisuvaatimusohje ...

Ilmoitus hankintapäätöksestä: EIC TT-2000 Transfusio-Therm -laite Octaplas-valmisteen nopeaan sulattamiseen, 2 kpl

Päättäjä: Toimitusjohtaja Päätösnumero: KP2018/145C Liite: Ilmoitus ja oikaisuvaatimusohje ...

KUULUTUS: YHTYMÄKOKOUS 2/2018

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymän yhtymäkokouksen 2/2018 ajankohta sekä esityslistan ja pöytäkirjan nähtävänä pito   ...

Töihin ISLABiin Töihin ISLABiin

Lisätietoja

FINAS-akkreditointipäätöksen pätevyysalue

Akkreditointitodistus

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymälle (ISLAB) Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle (Terveydenhuollon kliiniset laboratoriopalvelut, tutkimus, opetus 33612).

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä, ja ISLAB on vahvasti kotimainen asiantuntijayhteisö. Tuotamme omistajasairaanhoitopiiriemme sekä niiden jäsenkuntien tarvitsemat terveyden- ja sairaanhoidon kliiniset laboratoriopalvelut Itä-Suomessa. Osallistumme myös alan opetukseen ja tutkimukseen yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ja ammattikorkeakoulujen ja –oppilaitosten kanssa.Olemme laboratorioalan merkittävin työllistäjä Itä-Suomessa. Noin 600 hengen ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee asiakaitamme noin 80 toimipisteessä ympäri Itä-Suomea. Merkittävä osa näytteistä myös analysoidaan paikallisesti, ja erikoisanalytiikka on keskitetty isompiin yksiköihimme Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Alihankintatutkimusten osuus tuotannostamme on vain noin 0,7 %.

Panostamme toiminnan laatuun, luotettavuuteen, turvallisuuteen sekä vastuullisuuteen niin potilaan kuin koko terveydenhuoltoyhteisönkin kannalta. Koemme sen yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 4000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/
Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan.