UUTISIA UUTISIA

Uudet nettisivut esittelyssä Laboratoriolääketiedepäivillä 6-7.10.2016

Kaikkineen jo noin neljä vuotta jatkunut ISLABin ICT-infrastruktuurin uudistushanke on vihdoin saatu päätökseen, kun sen viimeisin osa, uudet internet-sivut...

Verinäytteenottovälineet vaihtuvat - TIEDOTE PÄIVITETTY 17.10.2016

Syksyn ja talven aikana otetaan käyttöön turvamekanismilla varustetut verinäytteenottovälineet. Jokaisen näytteenottajan tulee osallistua uuden näytteenottoneulan...

Töihin ISLABiin Töihin ISLABiin

FINAS-akkreditointipäätöksen pätevyysalue

FINASin akkreditointipäätös

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB)

Tuotamme julkisen terveyden- ja sairaanhoidon kliinisen kemian ja mikrobiologian sekä genetiikan laboratoriopalvelut Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Itä-Savon sairaanhoitopiirien sekä Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalveluiden kuntayhtymän alueilla.

Parhaita laboratoriopalveluiden käytäntöjä ja toimintatapoja hyödyntäen varmistamme, että perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon laboratoriopalvelut ovat toimialueellamme kaikkien saavutettavissa. Koko alueen kattavat yhtenäiset tietojärjestelmät sekä tutkimusten pyyntö- ja vastauskäytännöt antavat pohjan tehokkaalle ja yhdenmukaiselle toiminnalle. 

ISLABissa työskentelee noin 600 laboratorioalan huippuammattilaista, ja meillä on lähes 80 erikokoista toimipistettä kaikissa alueemme kunnissa.

Tervetuloa sivuillemme!