ILMOITUSTAULU ILMOITUSTAULU

Virkaan valintapäätös

Päättäjä Toimitusjohtaja Päätösnumero 2/2020   Virkaan valintapäätös Nähtävänäpitoaika 14.10....

Etsimme palvelu- ja viestintäpäällikköä organisaatioomme

Etsimme palvelu- ja viestintäpäällikköä organisaatioomme. Innostuitko? Katso lisätietoja ...

HUSLAB ja ISLAB tiivistävät yhteistyötään

HUSLABin ja ISLABin yhteistoimintasopimus turvaa laadukkaiden laboratoriopalveluiden saatavuutta. HUS Helsingin yliopistollinen sairaala ja Itä-Suomen...

ISLABin Joensuun Kirkkokadun näytteenottoon pelkästään ajanvarauksella 1.6. alkaen

Islabin Kirkkokadun näytteenottoon pelkästään ajanvarauksella 1.6. alkaen Koronaepidemian takia joudumme muuttamaan Kirkkokadun näytteenoton toimintaa 1.6. alkaen...

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymän yhtymäkokouksen 2/2020 ajan-kohta sekä esityslistan ja pöytäkirjan nähtävänä pito

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymän yhtymäkokouksen 2/2020 ajankohta sekä esityslistan ja pöytäkirjan nähtävänä pito     ...

Ilmoitus hankintapäätöksestä: Viewics

Päättäjä Toimitusjohtaja Päätösnro JT2020/10   Päätös ja oikaisuvaatimusohje ...

Ilmoitus hankintapäätöksestä: BSL2 Biosuojakaappi

Päättäjä  Toimitusjohtaja Päätösnumero JT2020/11   Päätös ja oikaisuvaatimusohje ...

Koronavirus COVID-19 tilanteen vaikutus polikliiniseen näytteenottoon

Arvoisa asiakkaamme,

Näytteenottajamme noudattavat suojavarusteiden käytössä THL:n ja sairaanhoitopiirin ohjeistuksia. Näytteenottotilojen siivouksesta huolehditaan paikallisen sairaalan tai terveyskeskuksen ohjeiden mukaisesti.

Älä tule näytteenottoon, jos sinulla on hengitystieinfektio. Ota tarvittaessa yhteyttä terveydenhuollonpäivystysapuun tai omaan hoitoyksikköösi lisäohjeiden saamiseksi.

Vältä käyntiä näytteenotossa, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita. Kysy hoitoyksiköstäsi, voitko siirtää näytteenottoa myöhemmäksi. Näytteenottopisteet, joissa emme palvele hengitystieinfektion oireista kärsiviä potilaita on kerrottu tiedotteessa sekä ajanvarauksen sivuilla.

Pyydämme varaamaan ajan näytteenottoon ja saapumaan varatulle ajalle, jotta pääset mahdollisimman viiveettömästi näytteenottoon. Ajanvaraus myös vähentää odotustilassa samaan aikaan olevien asiakkaiden määrää ja siten mahdollistaa riittävien turvavälien säilyttämisen parantaen turvallisuutta näytteenotossa asioinnin aikana. Olemme tämän takia joutuneet muuttamaan joitakin näytteenottopisteitämme pelkästään ajanvarauksella toimiviksi (esimerkiksi Kirkkokadun näytteenottopise Joensuussa ja Savotalon näytteenottopiste Kuopiossa). Näihin siis vaaditaan näytteenotto varten aina etukäteen tehty ajanvaraus.

Jos olet epävarma, voitko käydä turvallisesti näytteenotossa (esim. olet yli 70-vuotias tai kuulut johonkin riskiryhmään), ota yhteyttä hoitoyksikköösi lisäohjeiden saamiseksi.

Katso tarkempi tiedotus ja ohjeista kohdasta Näytteenottoon tulevalle.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymälle (ISLAB) Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle (Terveydenhuollon kliiniset laboratoriopalvelut, tutkimus, opetus 33612).

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä, ja ISLAB on vahvasti kotimainen asiantuntijayhteisö. Tuotamme omistajasairaanhoitopiiriemme sekä niiden jäsenkuntien tarvitsemat terveyden- ja sairaanhoidon kliiniset laboratoriopalvelut Itä-Suomessa. Osallistumme myös alan opetukseen ja tutkimukseen yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ja ammattikorkeakoulujen ja –oppilaitosten kanssa.Olemme laboratorioalan merkittävin työllistäjä Itä-Suomessa. Noin 600 hengen ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee asiakaitamme noin 80 toimipisteessä ympäri Itä-Suomea. Merkittävä osa näytteistä myös analysoidaan paikallisesti, ja erikoisanalytiikka on keskitetty isompiin yksiköihimme Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Alihankintatutkimusten osuus tuotannostamme on vain noin 0,7 %.

Panostamme toiminnan laatuun, luotettavuuteen, turvallisuuteen sekä vastuullisuuteen niin potilaan kuin koko terveydenhuoltoyhteisönkin kannalta. Koemme sen yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 4000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/
Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan.

 

FINAS-akkreditointipäätöksen pätevyysalue